BARN OG UNGDOM

I tilbudet vårt SPENST SAMMEN kan du trene sammen med barnet ditt. Vi har også SPENST UNGDOM som er et tilbud for ungdommer.

SPENST SAMMEN (11-14 ÅR)

SPENST Sammen er et tilbud for barn og ungdom i alderen 11–14 år. Du som forelder/foresatt tegner medlemskapet for barnet ditt, som da får muligheten til å trene sammen med deg eller en annen voksen person som er medlem av SPENST FØRDE, har minimum de samme tilgangene i sitt medlemskap som ditt barn og som du på forhånd har godkjent. Medlemskapet kan tegnes fra den dagen barnet fyller 11 år og fram til den dagen barnet fyller 15 år. 

Frem til barnet er 15 år er det redusert pris på medlemskap, og ingen bindingstid. Når barnet er fylt 13 år har barnet mulighet å gjennomføre Treningslappen. Ved gjennomført og bestått Treningslappen, har barnet mulighet å trene på senteret uten foresatt. Les mer om Treningslappen her:

Informasjon om Treningslappen

SPENST UNGDOM (15–18 ÅR)

For oss er det viktig at ungdommer fortsetter å trene, og derfor tilbyr vi medlemskapene våre til rabattpris. For ungdommer mellom 15 og 18 år tilbyr vi rabatt på våre medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter. Det er ingen begrensninger i hva medlemmer med et studentmedlemskap kan delta på, så lenge de har kjøpt tilgang.

Velkommen innom oss for mer informasjon, eller for å tegne et medlemskap med studentrabatten. Er du under 18 år, må du ha med deg en foresatt på senteret som kan signere medlemskontrakt og stå som ansvarlig betaler for medlemskapet. 

Om din foresatt ikke bor i Førde, kan vi få tilsendt skriftlig bekreftelse her: