Som SPENST FØRDE -medlem får du tilgang til en verden av trening, blant annet:

Tren på alle Spenst senter

Som Spenst-medlem kan du ha tilgang til trening både i Førde, Florø og Sogndal ved Pluss medlemskap. Ved Komplett alle våre senter i landet uten ekstra kostnad.​​​​​​

Store treningssaler

Spenst Førde har et av Norges største utstyrspark på styrke & kondisjon. 3.500 kvm treningsglede!

Størst på gruppetrening

På Spenst finner du et stort utvalg gruppetimer pr uke. Vi har et bredt utvalg innen blant annet spinn-, aerobic- og styrketimer. Vi har også et eget yoga og pilates studio!

Spa og Basseng

Spenst Førde kan tilby et delikat bassengområde, med et 13,5m langt treningsbasseng som holder opp mot 28 grader. I tillegg har vi et fantastisk Spa anlegg der du virkelig finner roen i en hektisk hverdag. 

CrossFit

CrossFit dekker alle elementene i trening, som styrke, utholdenhet, bevegelighet, smidighet og koordinasjon. På Spenst Førde finner du Førde`s eneste godkjente CrossFit Box.

Personlig Trener

På Spenst har vi dyktige Personlige Trenere som står klar for å hjelpe akkurat deg med å nå dine mål!  

Behandlingstilbud

På Spenst Førde har du som medlem trygget med på kjøpet. Spenst er en del av Helsehuset. Der tilbyr vi behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, kostholdsveilder, kurs, treningsgrupper og tilrettelagt trening. Du trenger ikke rekvisisjon fra lege for å komme til behandling, og du kan bruke de fleste helseforsikringer.

Happenings

Bli med på morsomme kurs og aktiviteter på senteret gjennom hele året! Vi har alt fra yoga for stive menn til crossfit kurs for barn. 

E-sport

Vi tilbyr kurs for 5.klasse og oppover i samarbeid med Sunnfjord Sport og Gaming. Her må barnet/ungdommen trene som et del av opplegget. Mens ditt barn er på kurs, kan du legge inn en treningsøkt på Spenst samtidig.

Trygghet på trening

Spenst Førde holder åpent og fortsetter å levere trygg trening til alle Spenst-medlemmer. Med et sterkt smittevern er det godt tilrettelagt for at du kan holde god avstand til andre medlemmer på trening.

På Spenst står kvalitet og treningsglede i høysetet! Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne trene for en bedre helse, et sprekere liv og en sterkere kropp. Du fortjener dyktige fagfolk, treningsutstyr i verdensklasse og den beste servicen  – det finner du på Spenst! Velg Spenst dersom du ønsker en trygg og inspirerende treningsarena!

BLI MEDLEM HER!

Ønsker du å komme i kontakt med oss for spørsmål knytte til trening og/eller januarkampanje?

Benytt gjerne kontaktskjema nedenfor: