Vi ønsker å gjøre gruppetreningstimene våre tilgjengelig for så mange medlemmer som mulig. Derfor er det viktig at du husker å booke deg av alle dine forhåndsbookede timer, straks du ser at du ikke kan delta.

Avbooking kan gjøres via vår hjemmeside, app, eller i bookingkiosken på senteret. Dette kan gjøres inntil to (2) timer før timen starter.

Står du på venteliste og rykker opp og får plass, regnes det som manglende avbooking dersom du ikke møter til timen, uansett hvor tett opp mot timestart dette skjer.

Hvis du glemmer å avbestille tre timer i løpet av 30 dager, får du ikke forhåndsbooke timer i en periode på 30 dager fra første «ikke møtt» time. Du kan også kjøpe deg ut av «ikke møtt» bot med kr 499,-  Du kan fortsatt delta på alle timer du ønsker ved oppmøte på senteret samme dag som de starter. Står du på venteliste, er det også viktig at du avbooker. Står du imidlertid på ventelisten når det er mindre enn én time igjen til timen begynner, og du får plass, regnes ikke dette som en unnlatt avbooking.