Førjulsyoga 
Kanskje har du behov for å hente deg inn litt? Å hente seg inn er en form for gjennoppbygging. Vi henter tilbake noe vi har gått glipp av eller har mistet kontrollen over. Noe som krever vår oppmerksomhet og sliter oss ut så vi havner i ubalanse og mister krefter. Det innebærer å returnere til et punkt der vi kan samle oss og gjenvinne fokus. Å hente seg inn er en nøkkelfaktor for at vi skal ha det bra ❤️ I denne lille yogastunden har du mulighet til nettopp det, hente deg inn igjen. 

Velkommen til førjulsyoga søndag 19.12. Vi starter kl.10.30 med Myk Yoga 60 og flyter rolig inn i Yin Yoga 75 ca kl. 11.45. Instruktør på timene er Eli-Gro Bergby Carlsen. 

Om timene: 

 🧘‍♂‍ Myk Yoga
Yoga behøver ikke alltid være så utfordrende. Noen ganger kan det bare få være godt.
Dette er en time for deg som trenger å stoppe opp litt, lande og lytte til egen kropp og pust. Timen foregår rolig og mykt, med flyt mellom mange av posisjonene. Myk yoga inviterer til en jorda og dynamisk yogaklasse som vil gi deg påfyll både for kropp og hode. Timen er for alle. 

Vi går rolig over til Yin Yoga 75. 

🧘‍♂‍ Yin Yoga har som mål å gi slipp på stress og spenninger, rett og slett myke opp innsiden. Vi holder posisjonen i 3-7 minutter for å komme inn til bindevev og ligamenter. Hovedfokuset er på områdene rundt hofter, korsrygg, bryst og skuldre, der det ofte er stramt. Timen er for alle og den foregår sittende og liggende - helt mykt og rolig, og den avsluttes med deilig avspenning. Her får du god tid til å praktisere tilstedeværelse og pust, og ikke minst - hente deg inn igjen. Du trenger ingen erfaring med yoga for å delta. 

Om instruktør: 
Eli-Gro ble introdusert for yoga gjennom Spenst og har tatt ulike yogakurs i SATS – skolen. Hun har utdanning gjennom Global Yoga 200h, Yin Yoga 50h og Yoga for barn. Hun har også utdanning i Pilates; både nybegynner og øvet. Hun har 23 års erfaring som gruppetreningsinstruktør og har et stort antall kurs, utdanninger og workshops. Eli-Gro elsker å undervise i yoga og har en filosofi om at yoga handler om livet og ekte mennesker, ikke om galleriet. Alle kan gjøre yoga, og du gjør det på din måte. Yogaen blir til underveis og hun er ydmyk for yogareisen. For henne handler det om å være tålmodig, nysgjerrig, leken, og ikke ta alt så alvorlig. Hun er opptatt av at du får en god og trygg opplevelse på yogamatta. Eli-Gro liker også godt å ha ulike mentale fokus på sine klasser – med små tekster og utdrag, Brenè Brown med UPERFEKT – våg å vise hvem du er, er nydelig litteratur til inspirasjon.

☀️Ta med egen yogamatte (vi selger i studio 599,-) pledd, sokker og ekstra genser

☀️Fint om alle legger vesker/utetøy i gangen så blir det mer plass mellom mattene. 

☀️Vi følger generelle anbefalinger/råd for Sunnfjord og har gått vekk fra 1 meter mellom mattene, men vask hender (sprit ved inngang til studio) - og vær hjemme om du er syk. 

☀️Studio har ikke garderober, kom gjerne ferdig skifta. 

☀️Studio er åpent fra kl 10.15. Etter Yin timen er det rom for å nyte en kopp te ❤️