For å opprette eller endre på din avtalegiro kan du enkelt gjøre dette her:

Aktiver din avtalegiro her

Det kan ta ca tre (3) virkedager før AvtaleGiroen blir bekreftet av NETS til Spenst Førde. Papirfaktura som allerede er generert må betales og kan ikke rverseres. Avtalegiroen vi da først tre i kraft fra kommende måned.

Avtalegiroen min er aktiv, men trekket går ikke igjennom?

  • Årsaken kan være at du har satt for lav beløpsgrense på Avtalegiroen. Gå inn på Avtalegiroen i din nettbank og sjekk beløpsgrensen. Beløpsgrensen må være høyere enn beløpet som skal trekkes. Påse at du også hever beløpsgrensen på selve avtalen, ikke bare ene trekket som ligger til forfall. Selv etter forfall er det mulig å heve beløpsgrensen og endre forfallsdato frem i tid for at trekket likevel skal gå igjennom.

Er du usikker på hvorfor trekket ikke har gått igjennom ved aktiv Avtalegiro, ta kontakt med din bank.

Hvis du ikke mottar trekk på AvtaleGioen, betyr dette at AvtaleGioroen ikke har blitt bekreftet til Spnst Førde, og vi anbefaler derfor at du tar kontakt med oss hvis du har motatt faktura to måneder på rad etter å ha aktivert denne.

Jeg har opprettet avtalegiro, men får fremdeles faktura?

  • Faktura var allerede generert før AvtaleGiroen ble godkjent av banken din. Du vil i så fall motta trekk til denne fra og med neste måned.
  • AvtaleGiroen er ikke godkjent av banken ennå,

Fakturaen må i begge tilfeller betales.

Dersom du også neste måned mottar faktura i posten, ta kontakt med oss, og vi vil sjekke om du har benyttet riktig konto- og KID-nummer for å opprette AvtaleGiroen. Dersom du har benyttet korrekt betalingsinformasjon må din bank hjelpe deg videre.

Forfallsdato

  • Vår forfallsdato er den 20. hver måned. Det er forhåndsbetaling. Betaling hver 20, er for trening påfølgende måned. 

Endre ansvarlig betaler for et medlemskap

Dersom en annen person enn hva som er registrert i dag skal stå som ansvarlig betaler for et medlemskap, må en skriftelig henvendelse sendes fra personen som skal overta betalingene til oss på mail ned følgende opplysninger:

  • Fult navn
  • Fødselsdato
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Vær oppmerksom på at du ved å stå som ansvarlig betaler for et medlemskap forplikter deg til våre vilkår for betaling av medlemskap. Ny AvtaleGiro må også opprettes, og du vil motta informasjon om dette per e-post når vi bekrefter endringen av ansvarlig betaler.

Fakturaer/AvtaleGiro-trekk som allerede er generert vil ikke reverseres, og må betales av nåværende ansvarlige betaler.