NB: Som Høyskole student får du gruppetrening inkludert i ditt BASIS medlemskap. Høyskole PLUSS medlemskap er for deg som ønsker fleksibilitet i tillegg til Spenst Førde, ved å kunne trene ved Spenst Sogndal og Spenst Florø i bemannet og ubemannet tid. Om du er medlem i Studentsamfunnet i Førde (SIF) har du ingen bindingstid og Kr 469,- pr.mnd ved å bruke rabattkode "SIFPLUSS". 

Er du ikke medlem av SIF har du som Høyskole og Universitet student 8 måneders bindingstid, og kr 499,- pr.mnd. Ønsker du tilgang til ALLE Spenst senter i landet, spa & basseng, eller spesialkonept timer velger du medlemskapet Spenst Komplett her:

SPENST KOMPLETT

  • Gyldig studentbevis må fremvises på senter første gang du trener.
  • Studentrabatten gjelder for deg som er student på høyskole eller universitetet og er  under 31 år. Fra du er fylt 31 år blir medlemskapet omgjort til et ordinært medlemskap uten rabatt.

Om du ønsker kortere varighet på ditt medlemskap, kjøp her, så korrigerer vi din avtale på første trening. 

Fri innmeldingsavgift, PT Start time og en kroppsanalyse inkludert i medlemskapet. Verdi Kr 1.499,-!

Nå trenger vi kun litt info om hvem du er, så er vi i mål. Start med å fylle inn ditt mobil nummer nedenfor. Etter fullført kjøp vil du motta en SMS kode som gir deg tilgang til sentert inntil du har fått hentet ditt medlemskort i resepsjonen. Husk å bruke rabattkode "SIFPLUSS" om du er SIF medlem: