Spenst Optimal

Spenst Optimal er et unikt treningskonsept hvor du tar treningen til neste nivå!

Hva er Spenst Optimal?

UNIKE TRENINGSKONSEPTER! Ta treningen din til neste nivå med våre unike treningskonsepter, skreddersydd for deg som vil øke din fysiske prestasjon og få garanterte resultater.

Allsidig og veldig motiverende trening som pusher deg til resultater du bare kunne drømme om! Det er vanskelig å se en mer effektiv treningsform enn SPENST OPTIMAL. Ved å delta på våre OPTIMAL timer vil du få alt du trenger for å bli en mer optimal utgave av deg selv. Her får du tilgang til å dekke kroppens behov både innen styrke, kondisjon og mobilitet. Du velger selv timer av det du vil fokusere mest på. Enkelt og effektivt! Vi tror det er dette som gjør vårt spesialkonspt så populært!

Hvordan booke Spenst Optimal timer?

For å booke Optimal timer må du ha tilgang til vårt spesialkonsept gjennom et Spenst Komplett medlemskap. Alle timer på vår timeplan med navnet «Optimal» foran seg, er timer innen vårt spesialkonsept Spenst Optimal.

Høyt utdannede og erfarne instruktører kjører Spenst Optimal

Timene holdes av høyt utdannede og erfarne instruktører på et eget område spesial designet for konseptet, kalt Spenst Optimal.

Hvor kjører vi Spenst Optimal timer?

Optimal timer vil du finne i vår Indoor Running avdeling i 1 etg,  og i en egen avdeling fullpakket med det beste treningsutstyret for timer innen styrke. Denne avdelingen finner du i 2 etg, og heter ikke uten grunn Spenst Optimal. Her kan vi også by på en 25 m lang løpebane som også er fantastisk til å uføre mange ulike øvelser. 

Her kan du oppgradere til Komplett medlemskap

Oppgradering Komplett medlemskap